EMOCIONALNO PROCISCAVANJE PDF

EMOCIONALNO PROCISCAVANJE PDF

Title, Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. Biblioteka Čuvari psihe. Publisher, Stari grad, ISBN, , Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. by John Ruskan, Vlasta Mihavec. Unknown, Published ISBN /. J. Ruskan – Emocionalno Prociscavanje. Aleksandar Loven – Bioenergetika. The Body Reveals. Aleksandar Loven – Zadovoljstvo. Learn to Breathe Energy.

Author: Tojaramar Yorn
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 5 March 2011
Pages: 272
PDF File Size: 7.91 Mb
ePub File Size: 8.44 Mb
ISBN: 373-2-40239-578-2
Downloads: 50272
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dourg

Modul 24/ Emocionalno pročišćavanje, III deo – Dijada

Protresao je desnu ruku zatim brzim koracima napravio krug i pljunuo nekoliko puta u blato. Daniel ju je zagrlio. Nije ih mogla okrivljavati zbog toga. Ponovo sama, podigla je pogled prema kipu. Dok se pridizala na laktove, promatrala je kako tek desetak centimetara dalje Camovo lice udara o zemlju.

Kada su im se pogledi sreli, njoj je zastao dah. Uvijek je bio tako dobar prema njoj.

Modul 24/ Emocionalno pročišćavanje, III deo

Zar je uistinu predlagao da se iskradu? Ledena, tamna sjena vijugala je uz nju i istezala se, neodredivih dimenzija. Iako ju je zabolio njegov ton, znala je da ima pravo.

  ASTM D423 PDF

U jednom trenutku bio je uz nju.

Kreni na zanimljive stvari! Daniel je prislonio nadlanicu emociomalno njezin obraz. Luce je razaznavala Penninu zdepastu siluetu kako rukama tapka u tmini. Bio je na rubu nesvijesti. Nije se obazirala na kucanje. Ako je netko trebao plakati, bila je to Ali to je bilo nekada. Luceini su prsti podrhtavali. Naslanjala se na zastrt prozor nepoznate sobe.

Modul 23/ Emocionalno pročišćavanje, II deo – Dijada

Penn je velikom brzinom treptala. S palme je hukala sova. Mnogo toga bilo je tako lijepo. Arriane kao da nije vidjela pticu, upirala je prstom u crkvu obraslu puzavicama, na desnom kraju kampusa. Koliko je mogla procijeniti, Roland je mogao biti uistinu dobra osoba. Arriane je zbunjeno pogledala Luce.

Luce je mogla zamisliti Daniela kako uzima Gabbeine ruke u svoje. Daniel je virnuo prema djevojkama s druge strane travnjaka. Na Roditeljski dan, bez iznimke.

Daniel je zastenjao i pustio ga. Stvarni Daniel odnio ju je do medicinske sestre. Neugodan miris vlage, miris dubokog blata ispunio je zrak i Luce je odjednom shvatila da se nalaze u blizini vode.

  APRENDENDO A GOSTAR DE SI MESMO LOUISE HAY PDF

Luce i Penn pogledale su se i napravile grimase koje su govorile koma! Odjednom je stajala u hodniku, sama.

Oboje su se okrenuli. Sada ju je odveo na jezero, samu. Nisu joj se svidjele njegove zloslutne insinuacije. Promatrala ga je, bio je nekoliko klupa udaljen od nje. Sada se golemo jato uzdizalo. Kao da je vidjela duha. Srce joj je lupalo u grudima.

Susrela se s Arrianeinim pogledom s druge strane prostorije. Luce je podigla papir.